God in Frankrijk

Geplaatst in: Laatste nieuws 0

Het is alweer 7 weken geleden dat we verhuisde naar het Hof toe, wat gaat de tijd ongelofelijk snel.

We hebben zo veel meegemaakt dat valt bijna niet te beschrijven. We hebben Enorm veel van dit alles gehad:
Bezoek, bbq’s, zoete inval, hulp, geklust, geverfd, nog meer geklust en nog meer geborreld, genoten van de zon, het zwembad, de ruimte, de zomer!

We voelen ons letterlijk als God in Frankrijk. En dan te bedenken dat we bijna naar Toscane waren verhuisd… hier op
De Bommerig voelen we ons thuis. Het voelt alsof we hier altijd gewoond hebben.

Sinds dat we hier wonen gaat de verhuur van de vakantiewoningen goed, de weekenden zitten vol, doordeweeks begint ook redelijk te lopen. We wilden eerst de inrichting van de huisjes zo laten om eens te bezien hoe het allemaal loopt. Maar na twee weken begonnen onze handen toch echt te kriebelen en zijn we langzaam de oudere meubels gaan vervangen voor nieuwe. Zo hebben we alle tafels voorzien van een nieuwe mooie witte laag verf, zijn er nieuwe slaapbankjes, nieuwe decoratie en zelfs 4 nieuwe boxspring bedden! Komende woensdag komen de gordijnen en dan zijn we voor nu helemaal klaar met de vakantiewoningen 2.0 ???
(Zie foto’s website hoe het was en hier hoe het nu is)

Onze kippen, tik en tok, zijn ook goed gewend, de eerste 5 kakelverse eitjes zijn een feit! Ze lopen sinds een week vrij rond overdag, het is enig ze te zien!
Ook heb ik mijn eerste eigen jam gemaakt!
Van kruis, rode, zwarte bessen en bramen.

Om de buurt te leren kennen hebben we op 7 juli een welkomstbuurtborrel georganiseerd. We waren zo enthousiast dat iedereen is gekomen en het zo een leuke avond is geweest. We zijn enorm verwend met lokale stroop, appelsap, mooie bloemen en heel veel wijn!
We voelen ons dankbaar dat we in zo een leuke gezellige en warme buurt terecht zijn gekomen. Het voelt echt als thuiskomen.

Voor nu gaan we met heel veel zin het hoogseizoen tegemoet, volle bezetting tot midden augustus!

Dankbaar zijn we voor alle lieve nieuwe gasten die we hebben mogen ontmoeten, de leuke nieuwe buren, de verhuur die zo goed gaat en het thuis voelen hier op het Hof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.