De eerste twee weken

Geplaatst in: Laatste nieuws 0

Nu ik dit schrijf is het bijna 30 graden en staat het hele hof volop in bloei.
Onze verhuizing is super verlopen en alles viel eigenlijk meteen op zijn plek. Zowel onze inboedel als wijzelf. Het is niet te beschrijven hoe mooi het hier is, alsof je elke dag op vakantie bent. De natuur, de mensen, de vogels, de koeien alles bloeit en groeit, dit is werkelijk bourgondisch genieten voor jong en oud
We boffen natuurlijk enorm met het weer van de afgelopen twee weken en het prachtige weer dat nog komen gaat.
De kinderen weten hun weg goed te vinden, ze liggen elke avond uitgeteld in bed door alle nieuwe indrukken en de vele meters die hun kleine lichaampjes maken door de grote van onze nieuwe woonplek.

De eerste 15 gasten zijn geweest en hebben kennis gemaakt met ons als nieuwe eigenaren, tot dusver zeer positieve ervaringen.
We hebben zelfs al nieuwe bewoners, mevrouw Tok en mevrouw Tik, de kippen van het Hof. We hopen dat ze zich snel thuis gaan voelen zodat we onze gasten kunnen verblijden met een kakelvers eitje op den duur.

Bijna alle weekenden voor de zomer zijn volgeboekt dus wij zijn erg verheugd op wat nog komen gaat.
Wil je een heerlijk weekendje weg in de mooiste streek van Zuid Limburg? Boek dan snel via onze website www.hofvanbommerig.com/reserveren of stuur een email naar info@hofvanbommerig.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.